Open diary

To Sleep Like a Baby


When your baby sleeps, you sleep like a baby.

Гениален слоган, забавна визия и много въпросителни. Тази рекламка ни накара да се замислим за значението на думите. И по-точно – когато едно момиче вече е успяло да си подготви домашното и е станало майка, често ракламните послания минават пред погледа му, докато то ги посреща хладнокръвно и със съмнение отвръща “Не на мене тия.” Какво би означавало в случая “Да спиш като бебе” – всяка изстрадала майка би ви казала, че това е естественото състояние на пеленачетата, в което те крещят по цяла нощ и те карат да се усъмниш в добрия умисъл на провидението да те дари с дете…

“Хайде, хайде, не на мене тия.” – ако това са твоите думи, значи или си мъж или си от рядко благословените майка с дете с вградени титри. Няма лошо. Ама ние не сме от тях.

Та затова – какво ли означава “да спиш като бебе”? Всякакви свободни асоциации са добре дошли тук, или  по мейла. Само молим ви, ако ще се обаждате по телефона с резултата от брейнсторминга си, пребройте до 10, поздравете с “Добър ден” и едва тогава рецитирайте.

Свободно, и приятна почивка. Като на бебетата. : )

Ad Squad 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s