Open diary · Video

WWF Earth Hour 2011


Точно в 20.30 ч тази вечер ще започне Часът на Земята. За четвърта поредна година в продължение на един час ще бъде загасено осветлението на някои от най-познатите места на планетата – Айфеловата кула в Париж, Бранденбургската врата в Берлин, виенското колело Ландън Ай” в Лондон, Ла Саграда Фамилия в Барселона, мостовете на Дунав в Будапеща, моста през Босфора в Истанбул, Ниагарския водопад, операта в Сидни, станцията „Дейвис” в Антарктида, Таймс Скуеър и Емпайър стейт билдинг в Ню Йорк, най-високата сграда в света „Бурж Халифа” в Дубай… и в нашите домове също.

Часът на Земята е чудесен повод да споделите и доста приятни неща с любимите си хора. Макар и не с всички накуп… нали. Сигурни сме, че подобни инициативи са в основата на дълголетието на планетата, а личните ви дела на тъмно са в основата на собственото ви дълголетие.

След около 2 астрономически часа ще започне Часът на Земята. Четете, гледайте видеото и гасете. И не правете глупости през това време, защото в 21.30 всичко ще стане ясно…

Часът на Земята и тук: http://www.youtube.com/watch?v=vMwArLkF0oU

Ad Squad 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s